Seks brez tablete za erekcijo

Spolno življenje si lahko popestrimo na mnogo načinov, ki se jih lahko domislimo povsem sami. Kadar se pojavi težava z erekcijo, seveda ne gre brez tablete za erekcijo, s pomočjo katere poskrbimo za trd penis, kar se tiče užitka v postelji na splošno, pa te niso potrebne. Najprej je potrebno odpraviti težave, zaradi katerih je libido manjši in uvesti nekaj več domišljije.

Tablete za erekcijo ne poskrbijo za vse

Če moški nima želje po spolnosti ali je ta majhna, tablete za seks niso prva rešitev. Razmisliti je treba, zakaj do problemov prihaja. Razlogi so lahko povsem fizični ali posledica jemanja določenih zdravil, lahko so posledica življenjskega stila (na primer kajenje, pitje alkohola, kajenje indijske konoplje ali uživanje drugih drog). Prav tako lahko za manj zanimanja za seks krivimo psihična stanja kot so depresija, anksioznost ter slabe seksualne izkušnje v preteklosti. Upoštevati je treba, da pride s staranjem tudi do manj energije in več utrujenosti, da so lahko posredi znižani nivoji hormonov (testosterona), prav tako pa ne gre zanemariti težav v partnerski zvezi. Preden vzamete tablete za erekcijo, torej razmislite o tem, kakšen bi bil lahko razlog, da so te potrebne.

Tablete za erekcijo tudi ne skrbijo za libido – delujejo zgolj fizično, ne bodo pa povzročile, da boste čutili strast, če vam na primer partnerka ni več privlačna.

Kako poskrbeti za boljši seks?

Če imate z erekcijo težave, vsekakor vzemite predpisane tablete za erekcijo, sicer pa se potrudite, da bo spolnost čim bolj zanimiva. Po letih z isto partnerko postanejo stvari dolgočasne oziroma rutinske.

S partnerko se veliko pogovarjajte o prijetnih stvareh, pa tudi o tistih, ki niso tako prijetne – o tem, kako se vaše in njeno telo z leti spreminja. Tako bosta našla razumevanje eden za drugega in tudi nove načine, kako izboljšati spolnost. Skrbita za telesni stik tudi takrat, kadar nimata spolnih odnosov, torej za objeme in poljube. Uporabita lubrikant, ki naredi spolnost prijetnejšo za ženske, poleg tega pa še kako spolno igračko. Zaupajta si spolne fantazije in preizkusita nove položaje pri ljubljenju.

Tablete za erekcijo naj ne bodo prvo, na kar pomislita – spolno življenje najprej izboljšajta na naraven način.