Tablete za erekcijo

Starost prinaša svoje tegobe. Te niso vedno povezane zgolj s koledarsko starostjo, ki jo štejemo z leti – pomembna je tudi biološka starost. Koliko je v biološkem smislu star človekov organizem, namreč odločajo različni dejavniki. Pri petdesetih imamo lahko ob zdravem načinu življenja telo, primerno za petintrideset let, ali pa s slabim življenjskim slogom telo za petinšestdeset let.

Če na starost ne gre gledati zgolj skozi koledar, to velja tudi za vsa naša življenjska področja – tudi spolnost. In prav zaradi razlik v biološki starosti pride do tega, da nekateri moški nikoli ne potrebujejo tablete za erekcijo, njihovi vrstniki pa jih jemljejo že od petdesetega leta dalje.

Kako so tablete za erekcijo povezane z zdravjem?

Na samo spolno življenje ne vpliva starost sama po sebi, temveč hormonske motnje, pešanje organizma ter bolezni, ki so posledica slabega življenjskega sloga. Tablete za erekcijo so tako povsem nepotrebne pri moških, ki so zdravi, se veliko gibajo, dobro prehranjujejo, ne kadijo, ne pijejo, ne jemljejo drog. Pri njih je biološka starost telesa nižja, saj je zanj dobro poskrbljeno.

Pri drugih pa je obratno. Za telo niso skrbeli, pojavljajo se debelost, sladkorna bolezen, holesterol in podobno. Vse to ima veliko opravka z zdravjem srca in ožilja. In prav težave s srčno-žilnim sistemom so najbolj pogost razlog, da so potrebne tablete za erekcijo.

Da ne pride do otrdelosti uda, lahko krivimo srce, žile, kroženje krvi. Penis namreč nabrekne, kadar se zaradi vzburjenja žile v njem razširijo in napolnijo s krvjo. Če do tega ne pride, ker sta srce in ožilje slaba (zaradi zgoraj naštetih vzrokov), erekcije ni. In da bi jo dosegli s pomočjo sodobnih substanc, se jemljejo tablete za erekcijo. Te vplivajo na encime v telesu in poskrbijo za tisto, česar telo samo več ne zmore: širjenje žil.

Če ste mlad moški, torej delujte preventivno. Opustite nezdrave razvade, pričnite se gibati in jesti zdravo ter zmerno. Preprečite, da bi vaša biološka starost presegla koledarsko in tako privedla do impotence. Raje poskrbite, da boste v telesnem smislu celo mlajši.